Hlavní obsah

Rolling Stones vydají další díl z kolekce From The Vault

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští Rolling Stones, kteří se 4. července představí v pražských Letňanech, vydají další dílo z kolekce From The Vault. Tentokrát se jedná o počin No Security – San Jose 1999, který vyjde 13. července. Zachycuje koncert, kterým v San Jose uzavírali americké turné.

Foto: Alexandre Meneghini, Reuters

Rolling Stones dorazí v červenci do Prahy.

Článek

Během dvou nocí hráli pro 33 tisíc lidí. Vystoupení otevřeli skladbou Jumpin´ Jack Flash, přítomná nebyla žádná ochranka, nafukovací objekty ani zvonce nebo píšťalky – pouze kapela, scéna a fanoušci.

Program koncertu byl složen z hitů z poloviny šedesátých let až po skladby z desky Bridges to Babylon. Třešničkou na dortu byla bluesová verze písně Midnight Rambler, temná aranže Out of Control a skladby Some Girls a Saint of Me, které kapela hraje na koncertech zřídkakdy. No Security turné bylo pro Rolling Stones odlišné tím, že se soustředilo na menší koncerty, kdy bylo použito málo efektů a vše se točilo hlavně kolem hudby samotné.

Reklama

Výběr článků

Načítám