Hlavní obsah

Rambo si nedá pokoj. Už popáté popadne mašinkvér

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už pátý film o válečném veteránovi Rambovi, který nikdy nechce bojovat, ale stejně to vždy udělá, připravuje 71letý herec Sylvester Stallone.

Foto: Bioscop

Z filmu Rambo: Do pekla a zpět

Článek

Stallone potvrdil na sociální síti, že na podzim 2019 vysloužilec Rambo opět opráší kvér, procvičí rozborku i sborku a půjde do akce. Ke čtvrtému dílu si v roce 2008 napsal scénář a sám ho i režíroval. Tentokrát to nechá na jiných, ale hlavní roli má jistou.

Veterán se v pátém dílu stáhnul na svou farmu a chtěl mít klid, jenže v Mexiku se ztratí bezbranná dívka a nikdo jiný než John Rambo to nemůže vyřešit. Na cestě hrdina odhalí gang obchodující s lidmi. Jak to s ním dopadne, je asi všem předem jasné.

V roce 2016 americká média psala o tom, že příští Rambo už bude bez Stalloneho a s mladým hercem v hlavní roli. To se ale nepotvrdilo. John Rambo byl původně postavou z románu Davida Morrella First Blood a šlo o smutnou oběť vietnamského syndromu. Až filmy z něj udělaly neporazitelné monstrum.

Stallone chce kromě pátého pokračování série také režírovat film Tough as they come o veteránovi z Afghánistánu, který přijde o ruce i nohy a po návratu do Ameriky se musí vyrovnat s běžným životem. Spekuluje se i o snímku Postradatelní 4, i když žádná premiéra stanovena nebyla a předešlý díl byl hodnocen velmi špatně.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám