Hlavní obsah

Nové knihy: Bradyová, Valmorbida, Rottová i Wilsonová

Právo, František Cinger

Nabídka inspirovaná probíhajícím veletrhem Svět knihy Praha nabízí romány současné i historické a několik komiksů.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

A. F. Bradyová:

Slepí

Nové knihy

Sam Jamesová si po léta budovala pověst nejlepší psycholožky na psychiatrické klinice. Doufá, že když nedokáže zachránit sama sebe, zachrání alespoň jiné. Spasitelský komplex pomáhá pacientům, ale jí se při terapiích otevírá pohled do hlubin vlastního chaotického nitra.

Host, přeložil Pavel Bakič, 357 stran, 349 Kč

Elise Valmorbida:

Madona z hor

Nové knihy

Velkolepě vylíčený životní příběh Marie Vittorie začíná na počátku dvacátých let dvacátého století v italských horách. Drsné dřině je uvyklá od dětství, ale nástup fašismu a války vrhne na její život temný stín. Maria by ale pro rodinu udělala cokoli, naprosto cokoli...

Domino, přeložila Dana Chodilová, 400 stran, 359 Kč, e-kniha 179 Kč

Inna Rottová:

Norkový kožich za hrst vloček

Nové knihy

Autentické povídky známé české autorky, inspirované jejími unikátními zážitky z doby nacistické blokády Leningradu. Spisovateka je jedním z posledních očitých svědků této události, v České republice asi vůbec posledním.

Bondy, 192 strany, 249 Kč

James Rollins:

Koruna démonů

Nové knihy

Dávná hrůza je opět vypuštěna v podobě zbraně nevýslovné síly. Aby ji zastavil, musí velitel Grayson Pierce ze Sigma Force přežít útok na ostrově Maui. Tentokrát však ani Sigma možná nebude schopná rozluštit smrtící tajemství.

BB art, přeložil Zdík Dušek, 360 stran, 349 Kč

Jason Fabok, Gary Frank, Jim Lee, Ivan Reis, Philip Tan a Rob Williams:

Sebevražedný oddíl 1: Černá sféra

Nové knihy

První svazek nové řady: Znovuzrození hrdinů DC: Perfektní pro nové fanoušky, zvědavé čtenáře i dlouholeté Sebevražedníky. Harley Quinn. Deadshot. Killer Croc. Enchantress. Captain Boomerang. Katana. Jsou nebezpeční. Smrtící… a představují naši jedinou naději.

BB art, přeložil Martin D. Antonín, 160 stran, 599 Kč

Jacquelina Wilsonová:

Nečekané prázdniny

Nové knihy

Je září 1939 a Londýn se připravuje na druhou světovou válku. Desetiletou Shirley vzbudí maminka nezvykle brzy a řekne jí, že si musí rychle sbalit. Shirley neví, kam pojede, ani co se s ní bude dít, až tam přijede. Dozví se jen to, že jede na „takové malé prázdniny“...

BB art, přeložila Daniela Feltová, 344 strany, 269 Kč

Kamil Činátl, Jan Mervart, Jaroslav Najbert, editoři:

Podoby československé normalizace

Nové knihy

Kniha představuje multižánrovou publikaci věnující se pozdně socialistickému Československu. Autoři nehledají odpověď na klasickou historickou otázku, jak to doopravdy bylo, jde jim spíše o zachycení dosavadních debat o normalizaci coby živém tématu.

Nakladatelství lidové noviny, 352 strany, 299 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám