Hlavní obsah

Hamill ze Star Wars bude v Teorii velkého třesku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Závěr 11. řady seriálu Teorie velkého třesku se blíží a ohlásil i hlavního zvláštního hosta - bude jím americký herec Mark Hamill.

Foto: Profimedia.cz

Mark Hamill

Článek

Hamill alias Luke Skywalker se objeví v epizodě, kde se ujetý fyzik Sheldon Cooper ožení s Amy.

„Když jsme začali mluvit o epizodě se svatbou, Mark byl první jméno na seznamu. Jsem velký dlouholetý fanoušek Star Wars, začali jsme se bavit o hostech a sepsali náš seznam snů - Mark byl na vrcholu,” řekl showrunner (něco mezi scenáristou, dramaturgem a producentem, pozn. aut.) Steve Holland.

Mark Hamill přijal svou miniroli v seriálu, aniž by četl scénář. „Měli jsme jen hrubou představu, co v té epizodě bude, ale neměli jsme ještě detaily... Byl pochopitelně nervózní,” uvedl Holland. Nakonec si ale sedl se scenáristy, rozuměli si, a tak se herec rozhodl, že jim bude věřit. Natáčení si prý užil a každý se s ním chtěl fotit.

Foto: CBS

Jim Parsons

Ve svatební epizodě si zahraje také Sheldonova proslulá matka z křesťanské obce v Texasu, jeho tupý bratr (Jerry O'Connell) a atraktivní sestra Missy (Courtney Henggelerová) i Sheldonův nepřítel, který se částečně změnil v přítele, Wil Wheaton.

Seriál sice vydělal astronomické sumy, ale už delší dobu se hovoří o tom, že mu dochází dech a konec se blíží. Dvanáctá řada se zatím připravuje.

„Víme, že budeme mít dvanáctou řadu, nevíme, co bude pak,” řekl nedávno Steve Holland. Společnosti CBS a WBTV to nechtějí komentovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám