Hlavní obsah

Na českém trhu je nové vydavatelství The Barn Production

Právo, jaš, kul

The Barn Production je nové vydavatelství na českém hudebním trhu. Spadá pod nahrávací studio The Barn producenta a hudebníka Dana Frimla, který je mimo jiné členem kapely Mean Messiah. Na kontě má první počin, album skupiny Diligence. Pokřtěno bylo minulý pátek v pražském Rock Café.

Foto: archív Barn Production

Křest alba kapely Diligence v pražském Rock Café.

Článek

Label chce dostat na trh nadějné a kvalitní projekty, skupiny a interprety, především z oblasti metalu, a to ve všech jeho formách, a poskytnout jim profesionální servis jak v podobě hudebního koučinku, nezbytné mediální podpory, tak i ve formě smysluplné distribuce nahrávek mezi posluchače.

Proto vydavatelství navázalo spolupráci se společností Supraphon, která dlouhodobě pracuje s novými talenty, a to nejenom v rámci své distribuční politiky, ale také díky speciální digitální distribuční platformě.

The Barn Production odstartovalo činnost vydáním debutového alba pražské deathmetalové kapely Diligence nazvaného Abundance In Exertion. Kolekce byla slavnostně pokřtěna v pátek 20. dubna v pražském Rock Café, čímž symbolicky odstartovala i existence celého vydavatelství. Diligence počin točili ve studiu The Barn pod producentským dohledem Dana Frimla.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám