Hlavní obsah

Skupina Freak Power přesouvá koncerty v ČR

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Funky skupina Freak Power ruší původní koncerty v Praze a Brně, nově zahraje 28. května v Brně v klubu Radost a dvakrát v Praze - 29. května bude náhradní koncert a 30. května další přídavný koncert v Lucerna Music Baru.

Foto: Freakpower.cz

Freak Power

Článek

Kapela v Brně marně čekala na přílet svého lídra a zpěváka Ashleyho Slatera, který si neuvědomil, že jako kanadský občan nemůže volně cestovat po všech zemích.

Pořadatel David Šindelář uvedl: „Ashleyho, který je kanadský občan s britským domicilem, vůbec nevpustili londýnští celníci do tranzitní části letiště. Důvodem jsou přísnější podmínky platnosti pasu mimoevropské země při vstupu do schengenského prostoru.“

„Čeští fanoušci, prosím, přijměte mou nejhlubší omluvu. Mám uměleckou duši, jsem zabraný do své práce, do umění, vymýšlení hudby a tak trochu zapomínám na povinnosti a předpisy, které přináší život. Obnovení našeho funky turné v České republice bude co nejrychlejší a my se na něj moc těšíme,“ vzkázal Ashley Slater.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti nebo je vzhledem ke změně dat koncertů lze i vrátit. Více informací na oficiálním webu www.freakpower.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám