Hlavní obsah

Nová DVD: Příšerákovi a Kačeří příběhy

Právo, Věra Míšková

Tento týden vycházejí dvě nová DVD: Příšerákovi, rodinná animovaná komedie o tom, jak se z jedné normální rodiny stanou monstra, a televizní seriál Kačeří příběhy.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Příšerákovi

Nová DVD

Wishbonovým se moc nedaří. Máma Emma má knihkupectví, které nejspíš brzy zkrachuje, táta Frank je přepracovaný, dcera Fay je nešťastná teenagerka a syna Maxe děti šikanují.

Jenže ty opravdové trable je teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako partnerku vyhlédl hrabě Dracula a poslal za ní Babu Yagu, aby ji proměnila v upírku...

Příšerákovi, Německo/ Velká Británie 2017, animovaná komedie, 97 min., režie: Hoger Tappe, v českém znění: Sabina Laurinová, Marika Šoposká, Jiří Korn a další.

Kačeří příběhy

Nová DVD

Skrblík McKačer již dávno pověsil na hřebík život plný výprav za dobrodružstvím a dalším bohatstvím. Místo toho se naplno věnuje svému podnikání v Kačerově. Když se však nečekaně setká se svými prasynovci, rošťáckými trojčaty Kulíkem, Dulíkem a Bubíkem, otevřou se dveře do minulosti plné tajemství, artefaktů a dobrodružství, kterému nakonec neodolá a vydá se opět do světa.

Kačeří příběhy, USA 2017, animovaný seriál, 3 h 37 min., režie: Dana Terrace, Tom Owens

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám