Hlavní obsah

Svatý Patrik v Praze. Přijedou irští zpěváci i spisovatelé

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Irský svátek svatého Patrika se slaví řadu let i v Praze a kromě barů, které k němu zkrátka patří, 17. března nabídne také kulturní program. Ten zasáhne Rock Café i Holešovice a Vršovice.

Foto: Aspen PR

Travis O’Neill

Článek

Centrem letošních oslav je klub Rock Café na Národní třídě. Program začne už odpoledne v divadelním sále, následně se až do rána bude hrát a zpívat. Vystoupí irský zpěvák Travis O’Neill a kapela His Cardinal Sins, písničkářka Grainne Hunt a další hosté, kteří budou odtajněni později.

Kampus Hybernská, který spadá pod Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, nabídne autorské čtení spisovatelky Lisy McInerney, koncerty, workshopy na téma irské muziky či řízenou degustaci whiskey Jameson. Holešovický sál 36 Undeground představí irský hip-hop, vystoupí Kojaque a Luka Palm, a přidá i školu DJingu. Vršovické kino Pilotů předvede irské filmy a Joshua Salon bude hlavním stylingovým prostorem.

Reklama

Výběr článků

Načítám