Hlavní obsah

Milostný trojúhelník ve filmu s Vlasákovou a Rašilovem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komedie Věčně tvá nevěrná přijde do kin 22. února. Snaží se o odlehčený pohled na manželství, ze kterého už vyprchává vášeň. Role manželů mají Saša Rašilov a Lenka Vlasáková.

Věčná tvá nevěrnáVideo: Bioscop

 
Článek

Vedle ústřední dvojice uvidíme v komedii také Jiřího Lábuse, Pavla Kříže, Filipa Blažka, Sáru Sandevu a nebo Natalii Germani, která vytváří v manželství milostný trojúhelník.

Foto: Bioscop

Saša Rašilov a slovenská modelka Natalia Germani ve filmu Věčně tvá nevěrná

Film se kromě Prahy a okolí natáčel také i v exotických lokacích Egypta. Úvodní píseň k filmu nazpíval zpěvák Xindl X společně se Sabinou Křovákovou.

„Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán, jak krachující manželství i nakladatelství zachránit. Jako zkušená psycholožka pracující v manželské poradně naordinuje manželům nevěru – musí se přistihnout in flagranti,“ popsali tvůrci svou zápletku.

Režisér Milan Cieslar natočil mimo jiné také filmy Špindl, Život je život, Colette a Láska je láska.

Reklama

Výběr článků

Načítám