Hlavní obsah

Nová alba: Justin Timberlake, Saxon či Viktorie Horáková

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák Justin Timberlake vydal nové album po pěti letech. I proto je to na světové popové scéně velká událost. Fanoušky rocku jistě potěší novinka britských Saxon, zajímavé je album české zpěvačky Viktorie Horákové.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Justin Timberlake: Man Of The Woods

Foto: RCA

Nová alba

Tematicky trochu nepřehledná je nová deska amerického zpěváka Justina Timberlakea. Jejím hudebním základem jsou pop a r’n’b, zpěvák se vrací ke svým hudebním kořenům. Patrné jsou ale i další vlivy. Nahrávka se nese v tanečním duchu.

Saxon: Thunderbolt

Foto: Silver Lining Music

Nová alba

Britští Saxon jsou na rockové scéně legendou. Pohybují se na ní od roku 1977 a Thunderbolt je jejich dvaadvacátá studiová deska. Přinášejí na ní klasickou esenci heavy metalu s přesahem do dalších rockových žánrů.

Viktorie Horáková: 7 dní

Foto: Pop Disident Records

Nová alba

Novinka Viktorie Horákové je kompilací jejích nově nahraných písniček z předešlých dvou počinů. Kolekci produkoval Dan Šustr z kapely Tichá dohoda a představil na ní zpěvačku v různých stylových podobách a hlasových interpretacích.

Don Diablo: Future

Foto: Hexagon

Nová alba

Don Diablo je nizozemský dýdžej, producent, skladatel a zpěvák, který poslal do světa své v pořadí třetí album. Nabízí na něm kompozice ve stylu house a trapu, jde nicméně o průměrný taneční počin.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám