Hlavní obsah

Na Sziget přijedou Arctic Monkeys i čerstvý držitel Grammy Kendrick Lamar

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacátý ročník hudebního Sziget Festivalu se letos uskuteční v Budapešti od 8. do 15. srpna. Pořadatelé nyní ohlásili další hvězdu, britskou skupinu Arctic Monkeys.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Britští Arctic Monkeys na Rock for People 2009

Článek

Již minulý týden oznámil Sziget Festival třicet osm jmen. Kromě Arctic Monkeys k největším hvězdám programu nyní patří i Kendrick Lamar, který si v noci na pondělí odnesl pět sošek z předávání cen Grammy v New Yorku, dále Kygo, Mumford & Sons, Liam Gallagher, Bastille, MØ, The Kooks, Gogol Bordello, Wolf Alice a další.

V prodeji jsou momentálně třídenní, pětidenní a sedmidenní permanentky a další druhy vstupenek.

Festival Sziget je jedním z největších evropských i světových festivalů hudby a umění. Už přes čtvrt století se každoročně koná na ostrově Óbudaji v centru Budapešti. Na Szigetu se scházejí lidé více než 100 národností světa.

Sziget navíc nedávno získal na European Festival Awards 2017 již podruhé cenu v kategorii Line-Up of the Year. Porazil tak deset nejlepších evropských festivalů, mezi nimiž byly i Glastonbury, Roskilde a Lollapalooza.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám