Hlavní obsah

Hra Duke Nukem bude zfilmována. V hlavní roli wrestler

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počítačová hra Duke Nukem spouští u pamětníků dodnes slzy nostalgie. Devadesátková legenda se teď dočká filmu a hlavní roli zřejmě dostane wrestler/herec John Cena.

Foto: dukenukem.com

Duke Nukem

Článek

Film chystá společnost Platinum Dunes, kterou řídí Michael Bay, Andrew Form a Brad Fuller. Ještě není hotový scénář ani nemají režiséra, hovoří se jen o Cenovi jako nejvhodnějším kandidátovi pro roli brutálního svalovce.

Hra Duke Nukem se objevila v roce 1991 a měla několik pokračování. Svalovec v černých brýlích, podle některých parodie na Arnolda Schwarzeneggera, se v ní vydal do Los Angeles, aby masakroval vetřelce pomocí pistole, brokovnice, RPG, bomb a dalších vychytávek. Ve své době šlo o kultovní dílko. Ve hře šlo nejen o zabíjení, ale i o nekorektní humor, který jí dodával originální atmosféru.

Projekt dlouho spal u Dimension Films, nyní se distribuce ujme Paramount. John Cena pro Paramount už točil film Daddy’s Home 2 a měl by se objevit v akčním Bumblebee.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám