Hlavní obsah

Struny pro děti. Artway, Ruml či Dusilová zpívají, Trojan čte příběhy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinný festival Struny dětem v Minoru chystá hodně muziky i příběhů a her. První jarní víkend (23. až 25. března) se koná v pražském divadle Minor a na Novoměstské radnici.

Foto: Smart Communication

Thom Artway

Článek

„Děti i dospělí se mohou těšit například na stále populárnějšího písničkáře Thoma Artwaye, vynikajícího jazzmana Mateje Benka a jeho hosty Ondru Rumla či Yvonne Sanchez, akustický rokenrol v podání kapely The Fellas, mezinárodně proslulý Epoque Quartet i mistry violoncella Terezii Kovalovou a Tomáše Jamníka nebo Escualo Quintet s argentinským tangem. Na program Strun dětem se vrací oblíbení Pišlici s Ivanem Trojanem, Lenkou Dusilovou, Beatou Hlavenkovou, Milanem Caisem a Petrem Ostrouchovem,“ upozornila za pořadatele Silvie Marková.

Děti můžou nejen poslouchat a tancovat. Na místě budou výtvarné dílničky, pantomima a hravé zóny. „Nabízíme rodinám s dětmi všech věkových kategorií aktivní setkání s nejrůznějšími uměleckými disciplínami, které představí ti nejpovolanější z oboru,” řekla ředitelka festivalu Dana Syrová.

Foto: Česká televize

Ivan Trojan v novém krimiseriálu.

Vše zahájí představení Sněhová královna, Pišlické příběhy bude číst Ivan Trojan, zazpívají Lenka Dusilová, Beata Hlavenková, Milan Cais a Petr Ostrouchov. Bude se tančit tango i rokenrol a nenásilně se mohou děti seznámit také s klasickou hudbou.

Pantomimu přiblíží Radim Vizváry, zabubnovat si můžete v Bubenickém session s Janem Hrovatitschem a Martinem Švecem. Děti si vytvoří i vlastní pohádku s Markétou Holou a Justinem Svobodou z Příběhomatu. Po tanečně-hudebním představení s prvky flamenka přijde i taneční workshop Vyprávění tancem.

Všechny detaily a vstupenky jsou na www.strunydetem.cz.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám