Hlavní obsah

Animované Cops definitivně zrušili. Autor Louis C.K. obtěžoval ženy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seriál The Cops byl definitivně stažen z výroby. Šlo o dlouho připravovanou animovanou komedii, jejímž spoluautorem byl Louis C.K. Před dvěma měsíci byl obviněn ze sexuálního obtěžování a seriál tehdy pozastavili.

Foto: Profimedia.cz

Louis C.K.

Článek

Seriál The Cops měl vyprávět o dvou policistech z Los Angeles, Alovi a Louovi. Oba se snaží co nejlépe „pomáhat a chránit”, ale moc se jim to nedaří. C.K. byl autorem a koproducentem série.

V listopadu 2017 oznámily společnosti FX Networks a FX Productions, kde C.K. točil úspěšný seriál Louie a další pořady, že s ním ukončují veškerou spolupráci a že za zrušené pořady nevyplatí žádné odškodnění. Dokonce i Louisův PR manažer mu dal vale.

Tehdy totiž zveřejnil deník The New York Times článek o tom, že herec a producent sexuálně obtěžoval několik žen. Jeho případ je výjimečný v tom, že se ke všemu jednoznačně přiznal, v ostatních podobných kauzách jde v drtivé většině o nepodložená tvrzení.

Reklama

Výběr článků

Načítám