Hlavní obsah

Seth Rogen zvážněl? Má hrát ve filmu o vraždě Kennedyho

Novinky, Stanislav Dvořák

Vtipálek Seth Rogen dostal hodně netypickou roli. Bude hrát seriózního televizního hlasatele Waltera Cronkita ve filmu o zavraždění prezidenta J.F. Kennedyho.

Foto: Profimedia.cz

Seth Rogen

Článek

Rogen, který se proslavil v komediích Superbad, Zbouchnutá a Zack a Miri točí porno, se má stát ikonou serióznosti. Cronkite byl člověk, který oznámil Americe, že prezident J.F.K. zemřel, věnoval se také zprávám o válce ve Vietnamu a komentoval přistání na měsíci.

Foto: Universal Pictures

Rose Byrneová a Seth Rogen v komedii Sousedi

Snímek Newsflash bude sledovat, jak se osudný den atentátu v roce 1963 vyvíjel ve zpravodajství CBS. Režii má David Gordon Green, scénář napsal Ben Jacoby. Rogen, který hraje stále podobné role flákačů, huličů či podivínů, tak dostává mimořádnou šanci zahrát si velkou a seriózní roli, navíc skutečnou osobnost, které se vůbec nepodobá.

Podobný přechod do seriózna před pár lety předvedl třeba Steve Carell. Většina diváků si ho spojuje s absurdními komediemi jako Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, které mu skutečně sedly, ale vždy byl kvalitním univerzálním hercem - po filmu Bláznivá, zatracená láska už o tom nešlo pochybovat.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám