Hlavní obsah

Nová DVD: Čára, Špína, Emoji ve filmu, Annabelle 2: Zrození zla a Boj sněžného pluhu s mafií

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází například kriminální thriller Čára, za který dostal Peter Bebjak cenu za nejlepší režii na MFF Karlovy Vary. O jednom krutém okamžiku a jeho následcích je film Terezy Nvotové Špína. Děti potěší animované dobrodružství Emoji ve filmu, milovníky hororů zase Annabelle 2: Zrození zla. Stellan Skarsgård hraje hlavní roli v černé komedii Boj sněžného pluhu s mafií.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Čára

Nová DVD

Adam Krajňák je hlavou pohraniční kriminální skupiny, která pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety. Plní funkci zásadového a nekompromisního vůdce, jemuž v rozhodujících okamžicích nechybí sebevědomí ani temperament. Klidný souběh obou světů se však s nově budovanou hranicí schengenského prostoru začíná pomalu otřásat.

Čára, Slovensko/ Ukrajina/ Česko 2017, drama, 108 min., režie: Peter Bebjak, hrají: Emília Vášáryová, Andrej Hryc, Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová a další.

Špína

Nová DVD

Lena je sedmnáctiletá holka z obyčejné rodiny. Její svět už není jenom dospíváním, ale spíš bojem se sebou samou. Je to ona, kdo se musí změnit, dospět a pochopit, že je obětí a trest si nezaslouží ona, ale ten, kdo jí to udělal.

Špína, Česko/ Slovensko 2017, 87 min., režie: Tereza Nvotová, hrají: Dominika Zeleníková, Anna Šišková, Anna Rakovská a další.

Emoji ve filmu

Nová DVD

První výprava do tajného světa uvnitř mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Smajlík jménem Gene má na rozdíl od ostatních vícevýznamový výraz, a to je problém...

Emoji ve filmu, USA 2017, animovaný, 91 min., režie: Anthony Leondis, v českém znění: Matouš Ruml, Jan Dolanský, Vendula Příhodová, Tereza Bebarová, Václav Vydra a další.

Annabelle 2: Zrození zla

Nová DVD

Pokračování úspěšného hororu z roku 2014 Annabelle. Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti své dcerky do domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

Annabelle 2: Zrození zla, USA 2017, horor, 109 min., režie: David Sandberg, hrají: Alicia Vela-Baileyová, Stephanie Sigmanová, Miranda Otto, Javier Botet a další.

Boj sněžného pluhu s mafií

Nová DVD

Nils se prohání se svým sněžným pluhem zasněženými cestami v okolí chladného norského městečka. Proráží cesty pro své spoluobčany, což považuje za velmi zodpovědnou práci, kterou ostatní dokáží náležitě ocenit. Jednoho dne je dokonce jmenován Občanem roku, ale zároveň se dozví o úmrtí svého syna. Předávkování drogami není pro Nilse důvěryhodným vysvětlením, a tak vezme spravedlnost do vlastních rukou.

Boj sněžného pluhu s mafií, Norsko 2014, černá komedie, 115 min., režie: Hans Petter Moland, hrají: Stellan Skarsgård, Bruno Ganz, Pål Sverre Hagen, Birgitte Hjort Sørensen, Anders Baasmo Christiansen a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám