Hlavní obsah

Milan Šteindler přichází s komediálním seriálem Krmelec u Muflona

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Milan Šteindler uvádí novinku Krmelec u Muflona na internetové televizi Stream.cz. Hlavní role dostali Pavel Liška, Tomáš Jeřábek či Pavel Šimčík.

Foto: Stream.cz

Milan Šteindler

Článek

„Sociologická sonda do života zvířátek“ Krmelec u Muflona začíná 22. listopadu. Na seriálu se podílejí i tvůrci legendární Kanceláře Blaník, scenárista Robert Geisler a producent Milan Kuchynka.

Vše se odehrává v hospodě. Herci v kostýmech zvířat, která symbolizují určité charakterové a fyziologické vlastnosti, se pravidelně scházejí u piva a probírají život. Vedle nevěry se probírá i politika.

Rasistický medvěd

Pavel Šimčík hraje výčepního, rezignovaného Muflona. Pavel Liška se vtělí do role asociálního Zajíce, vypravěče vtipů, které už ani nejsou vtipné, a patologického lháře, který i přes to vše má dobré srdce. Tomáš Jeřábek si zahraje mírně rasistického Medvěda, který vždy přináší svým přátelům nejnovější informace z tamního bulvárního periodika s názvem Les a nepokrytě obdivuje bílé medvědy.

„Při přípravách natáčení jsme se scházeli v bistru U veselé kozy na Smíchově, kde se pak seriál i natáčel. Je to nejmenší bistro, bufet, stánek – dekorace, ve které jsem kdy točil. Když se tam měl vejít rozložitý Muflon s rohy a Jelen s parohy a zajíc i s ušima, tak nás tam bylo opravdu plno. A co teprve když tam přišel Tchoř, to bylo i dusno,“ řekl režisér Milan Šteindler.

„S nápadem přišli Robert Geisler a Milan Kuchynka, kteří navštěvují právě toto bistro a usoudili, že chování tamních štamgastů silně připomíná povahové rysy zvířat. Na základě odpozorovaných situací pak vytvořili autentickou paralelu odehrávající se ve zvířecím světě,“ dodal Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám