Hlavní obsah

Muzikál Čas růží míří do Bratislavy

Právo, Ivan Vilček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za osobní účasti Karla Gotta proběhne 24. listopadu 2017 v Bratislavě premiéra muzikálu Čas růží. Po úspěchu v České republice se tak muzikál postavený na hitech Karla Gotta představí i slovenským divákům.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Karel Gott a Sagvan Tofi

Článek

Slovenská premiéra na Zimním stadionu Ondreje Nepely se odehraje na speciálně pro tento večer připravené scéně, která bude mnohem větší a vizuálně zajímavější než v domovském Divadle Karlín. „Diváci se mohou těšit na scénu o rozměrech 26x18 metrů, velkoplošnou projekci o rozměru 200 metrů čtverečních, divadelní točny a živý orchestr. Součástí rekvizit je, stejně jako v Praze, také cirkusácká maringotka a dětský kolotoč,“ napsali organizátoři v mailu zaslaném Novinkám.

Autorem muzikálu je Sagvan Tofi, který se představí v hlavní roli. Celé představení je poctou Karlu Gottovi, který přislíbil osobní účast na bratislavské premiéře. V muzikálu zazní Gottovy největší hity jako Když jsem já byl tenkrát kluk, Přijela pouť, Jen se hádej, Svět má ty chvíle rád, Korunou si hodím, Je jaká je, Když muž se ženou snídá a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám