Hlavní obsah

Kapela Totální nasazení posílila sestavu

Právo, Jan Šída

Slánská punkrocková skupina Totální nasazení pro novou koncertní klubovou sezónu posílila sestavu. Trio doplnil staronový kytarista a zpěvák Pavel Pešata alias P.P. Cvok, který se k formaci vrátil po čtyřech letech.

Foto: archív kapely

Skupina Totální nasazení vyrazila na turné ve složení (zleva) P.P.Cvok (kytara, zpěv), Sváťa (baskytara, zpěv), Karloss (kytara, zpěv) a Franky (bicí).

Článek

Na probíhajícím turné po Čechách, Moravě, Slezsku a Slovensku, které čítalo téměř dvacítku zastávek, kapelu Totální nasazení doprovází skupina Vision Days a na některých akcích i Deratizéři.

V rámci turné zavítají kapely 10. listopadu do Banské Bystrice, o den později do Bratislavy. Celou sérii uzavře 16. prosince koncert v Praze.

V červnu formace vydala výběrové album Best of Totální nasazení s největšími hitovkami uplynulého čtvrtstoletí existence. V září vyšlo v reedici i album Stínohry z roku 1996, také premiérově na vinylu. Kapela rovněž začala pracovat na novém albu, jehož ochutnávku plánuje zveřejnit ještě před začátkem turné.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám