Hlavní obsah

O hity Pink Floyd je ohromný zájem, Waters musí v Praze hrát dvakrát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský muzikant Roger Waters, jehož jméno je spojeno hlavně se skupinou Pink Floyd, zahraje v Praze v O2 areně 27. dubna i 28. dubna. Pro velký zájem už největší česká hala nestačila.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Roger Waters

Článek

Waters k nám jede v rámci turné Us + Them a představí nejen nové album Is This the Life We Really Want?, ale hlavně staré klasiky Pink Floyd z desek jako Wish You Were Here, The Wall, Animals a Dark Side of the Moon. Ty mají tvořit asi 80 % koncertu. Proto také většina lidí nelituje peněz za vstupenky.

Foto: Aerofilms

Roger Waters se vrátil ke svému největšímu dílu.

„Na turné představíme zcela novou show,“ řekl Roger Waters. „Bude to směs skladeb z mé dlouhé hudební kariéry, písničky z období Pink Floyd a některé mé nové věci. Pravděpodobně 80 % z toho bude starý materiál a 20 % nový, ale vše bude spojeno obecným tématem. Bude to skvělá show, to vám slibuji. Bude to velkolepé, tak jako v případě všech mých předešlých show.”

Koncerty Rogera Waterse mají dobrou pověst, nabízí na nich velké hity i zajímavý design, pódium a videoprojekce, které mají koncept. Muzikant hrál v Praze také v rámci úspěšného turné The Wall Live (2010–2013). Watersovy koncerty bývají vyprodané skoro vždy.

Vstupenky budou v síti Ticketportal od 18. října.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

  • Is This The Life We Really Want? - Roger Waters

Reklama

Výběr článků

Načítám