Hlavní obsah

Hammondkář Pivec předvede v ČR svou americkou i českou kapelu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejlepších mladých českých muzikantů Ondřej Pivec, který působí hlavně v Americe, vyjede 18. října na české turné. Nedávno spolupracoval také na desce zpěváka Gregoryho Portera Take me to the Alley, která dostala cenu Grammy za nejlepší jazzové vokální album.

Foto: Standa Merhout

Ondřej Pivec

Článek

Kromě Porterovy kapely spolupracuje náš přední hráč na hammondky s americkou kapelou Kennedy Administration a v Česku zase se svou původní sestavou Organic Quartet. Tentokrát u nás vystoupí s oběma.

Kennedy Administration zavítají v rámci evropského turné do Trutnova (7. listopadu) a do Prahy (Club Le Royal, 9. listopadu), jinak hrají třeba v Rusku nebo v Ázerbájdžánu. Organic Quartet letos vydal výroční album Terms and Conditions Apply k 10. narozeninám vydavatelství Animal Music.

Foto: ondrejmusic.com

Ondřej Pivec

„Jsem moc rád, že jsme Organic Quartet vzkřísili a že je stále tolik fanoušků, které tím bavíme. Do Evropy a hlavně domů do Čech se samozřejmě už moc těším, na domácí vývar od maminky, ale také na fanoušky a na všechny zážitky, které nás čekají jak s Kennedy Administration, tak s Organic Quartetem,” řekl Pivec.

Ondřej Pivec - české turné:

18.10. Praha - The Loop Jazz Club, Jazzové klausury

7.11. Trutnov - Jazzinec International Festival (s Kennedy Administration)

9.11. Praha - Struny Podzimu, Club Le Royal (s Kennedy Administration) 

14.11. Ostrava - Heligonka (Ondřej Pivec Organic Quartet)

15.11. Olomouc - Jazz Club Tibet (Ondřej Pivec Organic Quartet)

16.11. Brno - Metro Music Bar (Ondřej Pivec Organic Quartet)

17.11. Praha - Jazz Dock, 19h (Ondřej Pivec Organic Quartet)

17.11. Praha - Jazz Dock, 22h (Ondřej Pivec Organic Quartet)

„Zahrát si s takovými muzikanty, jako jsou pánové z Organic Quartetu, pro mě byla vždy čest a velká výzva. Na koncerty se moc těším,” poznamenal saxofonista Jakub Doležal z Organic Quartetu.

Reklama

Výběr článků

Načítám