Hlavní obsah

Losers Cirque Company vystoupí na festivalu Signal

Právo, šíd

Pátý ročník festivalu světla Signal, který proběhne od 12. do 15. října, rozšiřuje doprovodný program o nejnovější představení Kolaps akrobatické skupiny Losers Cirque Company.

Foto: František Ortmann

Světelně nápadité představení Kolaps od Losers Cirque Company.

Článek

Inscenaci s unikátní audiovizuální scénou od studia Hyperbinary bude možné vidět od 13. do 15. října v uměleckém centru Pragovka v pražských Vysočanech. Vstupenky je možné zakoupit už nyní na GoOut.cz. Cena vstupenky je 550 Kč.

Tým akrobatické skupiny se poprvé při tvorbě nové inscenace spojil s uměleckým studiem Hyperbinary a ze spolupráce posléze vzešlo představení, které je charakteristické výraznou audiovizuální scénou. Za tou stojí právě Hyperbinary, konkrétně Amar Mulabegovič a Jan Šíma.

Studio i oba umělci jsou divákům tohoto festivalu dobře známí. Mulabegovič patří k zakladatelům festivalu a je stejně jako Šíma tvůrcem několika instalací, které se objevily na jeho předchozích ročnících. Na loňské přehlídce představili pod hlavičkou studia Hyperbinary instalaci Monolith.

Umění v městském prostoru

Světelný festival Signal propojuje umění, městský prostor a moderní technologie. Akce spojuje vizuálně atraktivní díla s náročnými instalacemi mezinárodní kvality a oslovuje tak širokou veřejnost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám