Hlavní obsah

Nová alba: Anastacia, Foo Fighters, Madonna i Ringo Starr

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silný týden na hudebním trhu. Novinky vydávají skutečně velké hvězdy, Anastacia a Madonna jako ženské hvězdy popové scény a Foo Fighters a Ringo Starr coby ikony scény rockové.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Anastacia: Evolution

Foto: Polydor

Anastacia

Nové album americké zpěvačky Anastacii v sobě mísí prvky popu i rocku. Nabízí posluchačům třináct písniček, má výborný a vcelku moderní zvuk. Vychází tři roky po předešlém počinu.

Foo Fighters: Concrete And Gold

Foto: RCA

Nová alba

Americká rocková kapela Foo Fighters se hlásí aktuálním počinem, na kterém se objevuje řada zajímavých hostů. V rockových skladbách, které v sobě nesou ducha devadesátých let, jsou slyšet Justin Timberlake, Paul McCartney coby bubeník, nebo Alison Moshart.

Ringo Starr: Give More Love

Foto: Universal Music

Nová alba

Devatenácté studiové album bývalého bubeníka skupiny Beatles Ringo Starra nabízí deset písniček, na kterých se podílel jako autor. Je v nich patrná atmosféra doby největší muzikantovy slávy, tedy šedesátých a sedmdesátých let, jinak je to ale jen průměrná deska..

Madonna: Rebel Heart Tour

Foto: Universal Music

Nová alba

Hudební film a koncertní záznam byl natočen po celém světě a obsahuje jak koncertní záběry, tak záběry ze zákulisí posledního koncertního turné Madonny, stejně jako dosud nezveřejněný záznam vrcholící představením v Sydney Qudos Bank Aréně v Austrálii v březnu roku 2016.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám