Hlavní obsah

Emma má milióny. Zrzka z filmu La La Land vydělává nejvíc na světě

Novinky, Stanislav Dvořák

Nejvíce vydělávající herečkou roku se stala Emma Stoneová, známá třeba z filmů La La Land, Amazing Spider Man, Iracionální muž a Černobílý svět. Herečka si podle serveru Forbes.com vydělala za rok 26 miliónů dolarů před zdaněním.

Foto: Warner Bros

Emma Stoneová. Zrzka z Arizony, která ovládla Hollywood.

Článek

Kromě balíku peněz letos 28letá Emma dostala také Oscara pro nejlepší herečku díky filmu La La Land. U filmu začínala po roce 2000, zkoušela prorazit nejdřív v seriálech a pak se proslavila třeba filmy Zombieland a Superbad.

Foto: Freeman Entertainment

Protagonisté amerického filmu La La Land

Od historického dramatu Černobílý svět se už zařadila k prvotřídním hvězdám. Následovala Bláznivá zatracená láska nebo akční retro Gangster Squad. Oblíbil si ji i Woody Allen, který s ní zatím natočil Kouzlo měsíčního svitu a Iracionálního muže.

Foto: Freeman Entertainment

Jennifer Anistonová ve filmu Pařba o Vánocích

Na druhé místo řadí Forbes Jennifer Anistonovou s asi 25,5 miliónu dolarů. Je to však trochu zavádějící, protože bývalá hvězda seriálu Přátelé nevydělává nejvíc filmem, ale reklamami a podnikáním.

Foto: CinemArt

Jennifer Lawrencová ve filmu Joy

Herečka Jennifer Lawrencová skončila na třetím místě. V poslední době uvedla např. film Pasažéři a na podzim vstoupí do kin drama Matka!. Hodně peněz má rovněž z reklam, celkově si připsala 24 miliónů dolarů před zdaněním.

TOP 5 Nejvíce vydělávajících hereček

1. Emma Stoneová 26 mil.

2. Jennifer Anistonová 25,5 mil.

3. Jennifer Lawrencová 24 mil.

4. Melissa McCarthyová 18 mil.

5. Mila Kunisová 15,5 mil.

Čtvrtá je komička Melissa McCarthyová, která si vydělala asi 18 miliónů dolarů před zdaněním, a vítěznou pětku uzavírá Mila Kunisová, která si vydělala cca 15,5 miliónu dolarů hrubého.

Reklama

Výběr článků

Načítám