Hlavní obsah

Skupina Pozdní sběr představuje klip o třech ženách

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brněnská kapela Pozdní sběr vydala videoklip k písničce nazvané V.N.A.K.A.K. V premiéře jej uvádějí Novinky.cz.

Nový klip skupiny Pozdní sběrVideo: skupina Pozdní sběr

 
Článek

„Tři různé ženy, každá z jiné generace, každá v jiném postavení a každá z nich věří na to dobré kolem nás. A je úplně jedno, jestli v jejich pohledu dobro ztělesňují andělé, karty, kameny, černá kočka nebo kominík. Písnička má název V.N.A.K.A.K.. Je to trochu nesmyslně působící název, ve kterém jsou vypíchnuta za sebe posazená začáteční písmena slov refrénu oddělená tečkami. Zpívá se v něm: věří na anděly, karty a kameny,“ vysvětlil Novinkám.cz zpěvák a kytarista skupiny Jura Pařez.

„Ač se navzájem tři zmíněné dámy neznají, sejdou se se svými minipříběhy na jednom místě, na koncertě v klubu Reduta. A písnička kapely jejich příběhy spojí,“ doplnil ještě.

Pozdní sběr je kapela, která vznikla v roce 2000. Prezentuje rockovou kytarovou muziku s bluesovými základy, trochu zavánějící jižanskými vlivy, stejně jako vlivy místními. Obsah svých textů považuje za významnou součást své tvorby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám