Hlavní obsah

Kdo nepláče, není Čech. Komik Pavlásek jede na turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lukáš Pavlásek vyrazí v říjnu na sólové turné se svou celovečerní stand-up show Kdo nepláče, není Čech. Zastaví se ve 13 městech.

Foto: 2media

Lukáš Pavlásek

Článek

Pavlásek začne 2. října v Jablonci a navštíví postupně Liberec, Ústí nad Labem, Chomutov, Pardubice, České Budějovice, Jihlavu, Příbram, Ostravu, Olomouc, Zlín, Brno a Prahu. V devadesátiminutovém programu s podtitulem Češi, alkohol a Rock and roll vystupuje jen on.

Diváci se podle Pavláska například dozvědí, „který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna deb..ů, proč pití prospívá naší civilizaci nebo co pít, když chcete, aby se vám narodil Václav Klaus.”

„Povíme si, jak strávit pořádnou dovolenou, kterou nám pokazí dámská jízda, sestavíme nekompromisní punkovou kapelu, rozebereme některé lidové písně a nakonec si všichni společně zazpíváme o tom, co nám leze na nervy, protože správnej Čech není nikdy spokojenej – Kdo nepláče, není Čech,“ vzkázal Pavlásek.

Herec Lukáš Pavlásek natočil desítky výstupů do pořadů Na stojáka a Comedy club a celovečerní speciál má být osobním „best of”. Vstupenky za 290 - 390 korun se prodávají na www.allinconcerts.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám