Hlavní obsah

Ostrava v plamenech láká na Arch Enemy i Loudness

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtvrtý ročník mezinárodního rockového festivalu Ostrava v plamenech se uskuteční 5. srpna v Dolní oblasti Vítkovic. Jeho hlavní hvězdou budou švédští Arch Enemy.

Foto: ČTK

Hlavní hvězdou budou švédští Arch Enemy.

Článek

Na jednom pódiu vystoupí také legendární Loudness z Japonska, švédští Civil War s novým zpěvákem, blackmetaloví Melechesh z Izraele a polští Crystal Viper. Českou republiku budou reprezentovat Traktor, X-Core a Kreyson.

Skupina Kreyson zahraje v nové sestavě se zpěvákem Ladislavem Křížkem, kytaristou Jiřím Rainem, baskytaristou Michalem Kůsem, kytaristou Rolandem Grapowem (Helloween, Masterplan) a americkým bubeníkem Mikem Terranou (Rage, Tarja).

Koncertu kapely se také zúčastní producent Chris Tsagarides, který má za sebou práci na deskách takových hudebních hvězd, jakými jsou Black Sabbath, Depeche Mode, Judas Priest, King Diamond, Ozzy Osbourne, Gary Moore, Thin Lizzy, UFO a další.

Festivalový areál bude pro veřejnost otevřen v 11 hodin. Pořadatelé se navíc rozhodli, že v průběhu akce předají ostravské zoo dar, jenž pomůže tamnímu chovu plameňáků kubánských. Jsou prvním zvířetem, které návštěvníci spatří poté, co do zoologické zahrady vstoupí. Momentálně v Ostravě chovají na padesát těchto opeřenců včetně čerstvě vylíhnutých mláďat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám