Hlavní obsah

Zahájení Beats for Love v Ostravě vévodil Fatboy Slim

Právo, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zhruba 30 tisíc lidí dorazilo na první den největšího festivalu taneční muziky ve střední Evropě, Beats for Love do Ostravy. Ten hostí až do soboty industriální Dolní oblast Vítkovice.

Foto: Aleš Honus, Právo

Fatboy Slim na Beats of Love

Článek

Jubilejní 5. ročník odstartoval DJ Wich, legenda české hip-hopové scény. „Já to slovo legenda moc nemám rád,“ přiznal po hodinu a půl dlouhém vystoupení DJ Wich. Zatímco loni se v Ostravě představil na menší stage, letos byl prvním, kdo okusil atmosféru hlavní Love scény.

Foto: Pavel Karban , Právo

Videoprojekce a laserové show na hlavní scéně

„Hrálo se mi super, akorát bych si možná dokázal představit trošku jiný čas. Protože v půl šesté se to teprve scházelo. Ale jinak fajn, skvělá atmosféra, jako vždy v Ostravě,“ poukázal s tím, že sám na tak velké scéně nikdy nevystupoval.

Foto: Pavel Karban, Právo

Legenda českého hip-hopu DJ Wich ostravský festival zahájil na hlavní scéně.

V průběhu odpoledne, večera i noci se na 10 scénách představily desítky DJ a umělců. Všem vévodil britský dýdžej, skladatel a producent Fatboy Slim. Jeho vystoupení bylo oprávněně vrcholem prvního dne, a to přesto, že před ním i v jeho průběhu několikrát zaskočil tisíce návštěvníků prudký liják.

„Bohužel ten déšť trošku návštěvnost ovlivnil, věříme ale, že dnes bude už pěkněji,“ řekl ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Foto: B4L

První den dorazilo zhruba 30 tisíc lidí

Valné většině návštěvníků však déšť nevadil, a stejně k němu přistupoval i Fatboy Slim, který v průběhu hodiny a půl servíroval při svých skladbách důmyslné videoprojekce doplněné laserovou show. Britský DJ navíc ukázal návštěvníkům festivalu svou vlídnou tvář a bylo vidět, jak si vystoupení užívá.

Ve čtvrtek pokračuje Beats for Love druhým dnem, fanoušci taneční hudby se mohou těšit mimo jiné na Sonny Whartona, Riva Starr nebo Wilkinsona.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám