Hlavní obsah

Nová alba: Calvin Harris, Stone Sour či Szidi Tobias

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První prázdninová albová nadílka není až tak nezajímavá. Vévodí jí novinka skotského dýdžeje Calvina Harrise či další album amerických rockerů Stone Sour. Česká a slovenská scéna přitom nezůstaly pozadu.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 25.týden

Článek

Calvin Harris: Funk Wav Bounces Vol. 1

Foto: Columbia

Nová alba

páté studiové album skotského dýdžeje Calvina Harrise přináší skladby, v nichž jako hosté účinkují Fran Ocean, Migos, Ariana Grande, Pharrell Williams, Big Sean, John Legend, Khalid a další.

Stone Sour: Hydrograd

Foto: Roadrunner

Nová alba

Americká rocková kapela Stone Sour, za jejímž vznikem stojí člen kapely Slipknot Corey Taylor, nabízí v pořadí šesté studiové album. Řízným rockovým skladbám na něm nechybí melodická vůle ani aranžérské nápady.

Szidi Tobias: Sedmoláska

Foto: Pavian Records

Nová alba

Nové dvojalbum je výběrem z celé kariéry a tvorby nezaměnitelné slovenské šansonové zpěvačky a herečky Szidi Tobias. Nahrála je současná koncertní sestava její kapely a obsahuje největší hity a nejkrásnější melodie.

Lada Šimíčková a Ivo Cicvárek: Soukromé písně

Foto: archív L. Šimíčkové

Nová alba

Soukromé písně zaznamenaly společnou tvorbu textařky a zpěvačky Lady Šimíčkové a hudebníka a skladatele Iva Cicvárka. Žánrově kombinují prvky šansonu a soudobé písňové akustické hudby s jemnou elektronikou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám