Hlavní obsah

Reynolds ochraňuje zabijáka L. Jacksona

Právo, Jiří Štraub

Ještě předtím, než se Ryan Reynolds příští rok představí ve druhém dílu oblíbeného superhrdinského snímku Deadpool, budeme mít možnost ho letos vidět v akční komedii Zabiják & bodyguard. Ta se na tuzemských plátnech objeví 17. srpna. Ve filmu vytvoří ústřední dvojici se Samuelem L. Jacksonem, který ztvární nejpronásledovanějšího zabijáka světa.

Foto: ČTK

Superhrdina Ryan Reynolds.

Článek

Oba se dostanou do absurdní situace, kdy Reynolds bude mít za úkol jako přední agent pro ochranu osob zabijáka chránit. Už jen podle trailerů to ale v případě horkokrevné postavy, již Jackson ztvárňuje, nebude nic jednoduchého. Plakát k filmu paroduje slavný snímek s Kevinem Costnerem Osobní strážce a vtipné jsou i již zmiňované upoutávky, v nichž do zběsilé akce a zabijákova věčného nadávání hraje píseň I Will Always Love You od Whitney Houstonové.

„Ten snímek je báječný. Nebojím se říct, že vznikne jeho pokračování. Hlavní dvě hvězdy jsou ve vyvažování akce a humoru podle mě nejlepší na světě,“ prohlásila k filmu Salma Hayeková, která se v Zabijákovi & bodyguardovi objeví také.

Režie se ujal Patrick Hughes, který má už s akčními filmy zkušenosti. V roce 2010 debutoval s westernovým thrillerem Red Hill: Krvavý zapadákov a o čtyři roky později natočil třetí pokračování série Expendables: Postradatelní.

Ta je zamýšlena jako pocta akčním filmům z osmdesátých let a odpovídá tomu i její herecké obsazení. Hughes tedy díky ní měl už při svém druhém filmu možnost spolupracovat s takovými jmény, jako jsou Sylvester Stallone, Mel Gibson, Dolph Lundgren nebo Arnold Schwarzenegger. Zabiják & bodyguard je jeho třetí snímek.

Reklama

Výběr článků

Načítám