Hlavní obsah

Linkin Park hráli na Aerodrome Festivalu s českou vlajkou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká skupina Linkin Park, hlavní hvězda čtvrtého rockového Aerodrome Festivalu, který se uskutečnil v neděli na letišti v Letňanech, měla od začátku koncertu na pódiu českou vlajku. Opatřila ji svým znakem a byla to rozhodně milá pozornost. Stejně tak její koncert.

Foto: Petr Horník, Právo

Chester Bennington z Linkin Park v Praze.

Článek

Linkin Park totiž od první chvíle vystupovali s obrovským nasazením a dokazovali, že jsou na světové hudební scéně velkou kapelou. Přestože jejich pódiová prezentace nebyla postavena na expresivních efektech, hudební podání bylo výtečné.

Hráli písně ze své letošní desky One More Light, přidali k tomu starší skladby a dostali pětadvacet tisíc diváků, kteří na Aerodrome festival dorazili, do náležitého varu. Však také fanoušci často zpívali s nimi nejenom refrény, ale i sloky skladeb.

Foto: Petr Horník

Linkin Park na Aerodrome Festivalu.

Foto: Petr Horník, Právo

Kapela Linkin Park na festivalu Aerodrome 2017 v pražských Letňanech vystoupila s českou vlajkou.

To se v setu před nimi povedlo i kanadským Simple Plan. Hráli hybné popunkové písně, jejich bubeník si skočil mezi diváky a plaval na jejich rukou, zpěvák vystupoval v tričku skupiny Black Sabbath a v jednom momentě hodili kapela a lidé z jejího týmu mezi diváky několik obrovských černobílých nafukovacích míčů na hraní a pro zábavu.

Foto: Petr Horník, Právo

Simple Plan v Praze.

Foto: Petr Horník, Právo

Machine Gun Kelly na Aerodrome Festivalu.

Hiphoper Machine Gun Kelly vystoupil s doprovodnou rockovou kapelou, a tak jeho set měl švih i dobré řemeslo. Přestože stylově do filozofie letošního ročníku festivalu příliš nezapadal, fanoušci jej přijali s respektem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám