Hlavní obsah

Chystá se pokračování filmu Mamma Mia!

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studio Universal Pictures připravuje pokračování úspěšného filmového muzikálu Mama Mia! (2008). Novinka se bude jmenovat Mamma Mia: Here We Go Again a do amerických kin by se měla dostat 20. července 2018. Premiéry v dalších zemích budou ve stejné době.

Foto: Bontonfilm

Záběr z úspěšného filmu Mama Mia!

Článek

Podle zdrojů amerického magazínu The Hollywood Reporter by se děj novinky měl odehrávat před i po událostech z prvního filmu. Ten je adaptací stejnojmenného divadelního projektu s hity švédské popové skupiny ABBA.

Své role by si i ve filmovém pokračování měli zopakovat původní představitelé hlavních postav, kterými jsou Meryl Streepová, Pierce Brosnan nebo Colin Firth. K nim by se přidali noví herci, kteří v části příběhu odehrávajícího se v minulosti ztvární hlavní postavy v době jejich mládí.

Režie a scénáře se ujme Ol Parker, pod produkci filmu se podepíší Gary Goetzman a Judy Craymerová, která je tvůrkyní i producentkou divadelního muzikálu. Benny Andersson a Björn Ulvaeus z kapely ABBA se opět postarají o hudbu a budou také výkonnými producenty filmu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám