Hlavní obsah

Nové AquaBabes mají klip k písni Tvoje múza

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

AquaBabes v roce 2017 jsou Mária, Stiliana, Markéta, Petra a Tereza. Tento ryze dívčí popový projekt mění každý rok sestavu, přičemž obvykle představuje talentované zpěvačky i tanečnice. Nyní vydává svůj letošní singl a videoklip. Písnička se jmenuje Tvoje múza.

Nový klip skupiny AquaBabesVideo: Universal Music

 
Článek

Videoklip k písni Tvoje múza je zatím nejvýpravnější podívanou, kterou projekt AquaBabes natočil. Za námětem stojí španělský režisér Eduardo Vieitez. Vzniku vklipu předcházela příprava s kaskadéry i choreografy.

„Nahrávání singlu, natáčení klipu i focení jsme si moc užily. Všemu předcházely intenzivní přípravy. Prošly jsme změnou vizáže, stylingem, tréninky choreografie i cvičením s kaskadéry, kteří nás učili létat. Občas to byla pořádná dřina, je to pro nás ale jedinečná zkušenost, kterou bychom jinde těžko získaly. S výsledkem jsme spokojené a doufáme, že se budou písnička s klipem líbit,“ přejí si AquaBabes.

Spolu s videoklipem natočily dívky i spot pro pramenitou vodu, ve kterém nová písnička Tvoje múza zní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám