Hlavní obsah

V novém Jurském parku se vrátí Jeff Goldblum

Novinky, Stanislav Dvořák

Americký herec Jeff Goldblum se po 24 letech od prvního dílu vrací do Jurského parku. Pokračování hollywoodského filmu by se mělo dostat do kin v červnu 2018.

Foto: Profimedia.cz

Jeff Goldblum

Článek

Herec byl výraznou tváří prvního Jurského parku v roce 1993 a také filmu Ztracený svět: Jurský park v roce 1997. V roce 2015 natočil Colin Trevorrow snímek Jurský svět, na který by měl teď navázat druhý díl.

Španělský režisér J.A. Bayona (A Monster Calls) obsadil do dalších rolí Chrise Pratta, Jamese Cromwella, Tobyho Jonese nebo Bryce Dallas Howardovou. Bývalý režisér Colin Trevorrow se tentokrát podílel na scénáři, informoval server The Hollywood Reporter.

Foto: Universal

Jurský park

Oficiální název filmu zatím nikdo neuvedl. Producenti Frank Marshall a Pat Crowley na něm opět spolupracují s legendárním Stevenem Spielbergem.

Jeff Goldblum si zopakuje roli doktora Iana Malcolma, vědce všeználka, který měl v Jurském parku pracovat jako pojišťovací konzultant. V posledních letech se Goldblumovi moc nedařilo hrát hlavní role a hlavně se neobjevil v žádném vynikajícím uznávaném filmu, snad s výjimkou Grandhotelu Budapešť. Zahrál si ve filmech Záměna, Hezké vstávání či velmi nepovedené komedii s Johnnym Deppem Mortdecai: Grandiózní případ.

Reklama

Výběr článků

Načítám