Hlavní obsah

Vojtěch Dyk zve na turné maňáskovou improvizací

Zpěvák Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band s bandleaderem Josefem Buchtou se vrátili na koncertní pódia v celé České republice. Právě probíhající turné chce být hravé, a tak se zpěvák při přípravě nechal unést i maňáskovou improvizací.

Vojta Dyk zve na turné

 
Článek

Turné nyní směřuje na sever a východ Čech, na koncerty do Ústí nad Labem, Pardubic a  Hradce Králové. Taky tam bude atmosféra koncertu evokovat návštěvu oblíbeného baru, koktejly se míchají i v rámci programu přímo na pódiu. Znamená to, že se v průběhu koncertu i konzumují? „Nejen v průběhu, ale já doufám, že i před a po… Pečlivě jsme vybírali několik dní v Brně z několika set různých drinků, než jsme vybrali ty, které byly nejchutnější, ale Starobrno to není...Nebojte...“ utahuje si v dobrém zpěvák z domovského města své kapely.

Věčné špičkování mezi pražským Dykem a brněnským bandem je neodmyslitelnou součástí zákulisí tour. Nový repertoár je tvořený především autorskými skladbami, ale i největšími světovými hity v novém aranžmá pro  B-Side Band, zazní i dvě písničky z repertoáru Karla Černocha jako vzpomínka na tohoto skvělého zpěváka.

V pořadí již šesté turné pořádá tradičně agentura Bujoart. Mediálním partnerem je Právo, Novinky.cz a Radio Impuls. Přesný přehled koncertů najdete na www.vojtechdyktour.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám