Hlavní obsah

Piráti z Karibiku proti posádce duchů

Právo, Jiří Štraub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Očekávaného pátého dílu filmové série Piráti z Karibiku s podtitulem Salazarova pomsta se v kinech dočkáme 25. května. Některé detaily z příprav filmu a jeho závěrečné podoby jsou už ale známy.

Trailer k filmu Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta Video: Falcon

 
Článek

Jako kapitána Jacka Sparrowa opět uvidíme Johnnyho Deppa, v roli Willa Turnera se znovu představí Orlando Bloom a vrátí se i Geoffrey Rush jako Barbossa. „Jednoduše chtějí obnovit celou sérii a udělat něco se mnou a se vztahem k mému synovi,“ řekl médiím Orlando Bloom.

Keiru Knightleyovou v roli Elizabeth Swannové však neuvidíme. Hlavní ženská postava nových Pirátů se bude jmenovat Carina Smyth a ztvárnila ji Kaya Scodelariová.

Zápornou postavou bude přízračný kapitán Salazar, ztvárněný Javierem Bardemem. Jeho manželka Penélope Cruzová si zahrála i v posledním dílu Pirátů z Karibiku a v celovečerním debutu norského režisérského tandemu Joachim Ronning a Espen Sandberg Sexy Pistols. Právě severské duo se ujalo i režie Salazarovy pomsty.

Po účasti kytaristy a spoluzakladatele skupiny Rolling Stones Keitha Richardse ve třetím a čtvrtém díle Pirátů z Karibiku se v pokračování objeví další rocková hvězda. Roli získal bývalý člen skupiny Beatles Paul McCartney.

Hlavní dějová linka bude věnována hledání Poseidonova trojzubce, s nímž se dá ovládat moře. Jedině jím budou moci hrdinové zastavit kapitána Salazara s jeho posádkou duchů, kteří unikli z bermudského trojúhelníku a nyní chtějí zabít všechny piráty.

Reklama

Výběr článků

Načítám