Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Komedie Všechno nebo nic vystřídala Anděla Páně v čele

Novinky, Stanislav Dvořák

Romantická komedie Všechno nebo nic stanula v premiérový víkend na prvním místě žebříčku návštěvnosti českých kin. Navštívilo ji 45 150 diváků, uvedla Unie filmových distributorů.

Foto: Bioscop CZ

Film Všechno nebo nic

Článek

Ve filmu Marty Ferencové, který chce být česko-slovenskou obdobou anglo-amerických komedií o slečnách po třicítce a jejich romantických problémech, hrají Táňa Pauhofová, Klára Issová, Luboš Kostelný, Petr Vaněk, Ondřej Sokol, Petra Hřebíčková, Zuzana Kronerová nebo Luděk Sobota a také dva herci z Polska - Pawel Delag a Michal Žebrowski.

Nerozlučné kamarádky mají malé knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké.

Foto: Falcon

Vica Kerekes s filmovou dcerou Annou Čtvrtníčkovou bydlí v domě, před nímž prodává párky Vojtěch Dyk.

Na druhém místě se po sedmi týdnech drží vánoční pohádka s náboženskými motivy Anděl Páně 2, která patří ke komerčně nejúspěšnějším českým filmům posledních let a měla převážně dobré recenze v tisku i na internetu. Režisér Jiří Strach dal hlavní role osvědčené dvojici Ivan Trojan–Jiří Dvořák.

Na třetím místě je americká animovaná komedie Gartha Jenningse Zpívej a na čtvrtém velkorozpočtová americko-čínská akční fantasy Velká čínská zeď, jež po dvou týdnech rychle klesá v žebříčku a ani recenze dobré nebyly.

Hollywoodský herec Matt Damon v ní hraje žoldáka Williama Garina, který přijel na Dálný východ získat tajemství střelného prachu. Mimořádně nebezpečná mise v exotickém prostředí nemohla dopadnout dobře, a ani tak výjimečný lukostřelec, jakým je Garin, se nedokázal ubránit obrovské přesile bojovníků tajného seskupení, zvaného Bezejmenný řád, které chrání masivní zeď. Jejich vztah se ale změní, když na zeď zaútočí armáda pohádkových monster.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Všechno nebo nic45 150
2.1.Anděl Páně 232 032
3.6.Zpívej16 688
4.2.Velká čínská zeď14 970
5.34.Proč právě on?13 355
6.8.La La Land12 447
7.3.Assassin's Creed11 685
8.-Rammstein in Amerika10 790
9.4.Pasažéři8 926
10.7.Rogue One: Star Wars Story7 184
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám