Hlavní obsah

Nová DVD: Obr Dobr, Sully: Zázrak na řece Hudson a Smrt ve tmě

Právo, Věra Míšková

Steven Spielberg natočil pro děti i dospělé film Obr Dobr. Podle autobiografické knihy Chesleyho Sullenbergera natočil režisér Clint Eastwood drama Sully: Zázrak na řece Hudson. Hororový nádech má thriller Smrt ve tmě.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 3. týden

Článek

Obr Dobr

Nová DVD

Podle populární knihy Roalda Dahla, přeložené do 41 jazyků, natočil režisér Steven Spielberg pohádkový příběh a desetileté dívce a laskavém obrovi, který ji zasvěcuje do kouzel snů.

Sophie věří, že když všichni spí, vynořují se z úkrytů temné věci a mají celý svět jen pro sebe. A jednou se opravdu objeví Obr a odnese ji do svého dalekého domova. Naštěstí pro Sophii je na rozdíl od ostatních obyvatel Země obrů přátelský.

Obr dobr, USA/ VB/ Kanada 2016, rodinný fantasy, 117 min., režie: Steven Spielberg, hrají: Mark Rylance, Ruby Barnhillová, Penelope Wiltonová, Rebecca Hallová a další.

Sully: Zázrak na řece Hudson

Nová DVD

Ten zázrak se stal na řece Hudson v lednu roku 2009: kapitán Chesley „Sully" Sullenberger  nouzově přistál s poškozeným letadlem na ledových vodách řeky Hudson a zachránil tak život 155 pasažérů na palubě letadla. Přestože veřejnost a média mluvila o ojedinělém činu dokazujícím jeho letecké dovednosti, probíhající vyšetřování hrozilo zničit jeho pověst a kariéru.

Sully: Zázrak na řece Hudson, USA 2016, životopisný, 86 min., režie: Clint Eastwood, hrají: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linneyová a další.

Smrt ve tmě

Nová DVD

Tři bezohlední zloději se vloupají do domu bohatého slepce s vidinou dokonalé loupeže a velkého zisku. Vše se ale děje jinak...

Smrt ve tmě, Usa 2016, thriller, 88 min., režie: Fede Alvarez, hrají: Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto, Stephen Lang a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám