Hlavní obsah

Avril Lavigne připravuje písně o boji s boreliózou

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská zpěvačka Avril Lavigne vydá v tomto roce nové album. Zprávu o realizaci své šesté studiové desky oznámila nedávno na svém Instagramu.

Foto: Sony Music

Avril Lavigne hrála i v několika filmech.

Článek

„S radostí oznamuju, že pracuju na nové hudbě a v roce 2017 vydám nové album. Nemůžu se dočkat, až se vám otevřu a budu s vámi sdílet obsah svého srdce. Jsem nadšená, že si vyslechnete nové skladby. Bude to úžasný rok 2017,“ napsala Avril Lavigne na sociální síti.

Dvaatřicetiletá rodačka z Belleville v provincii Ontario v příspěvku zároveň poděkovala fanouškům za podporu v boji s lymskou boreliózou, kterou se nakazila předloni. Jak uvedla, její cesta za úplným uzdravením se odrazí i v její tvorbě.

„Nebyl to jen těžký boj, ale bylo to také poučné a odrazí se to v mé nové hudbě, v umění, životě a osobnosti. Nadále bude mou prioritou bojovat a zvyšovat u lidí povědomí o lymské borelióze prostřednictvím nadace Avril Lavigne,“ uvedla.

Avril Lavigne debutovala v roce 2002 albem Let Go. Následovaly počiny Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a Avril Lavigne (2013).

Na kontě má mimo jiné osm nominací na prestižní Ceny Grammy. Objevila se ve filmech Divoká jízda (2004), Fast Food Nation (2006) či Osobní spravedlnost (2007).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám