Hlavní obsah

Komedie Špunti na vodě: Když na pánskou jízdu proniknou děti

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodinnou komedii Špunti na vodě natočil režisér Jiří Chlumský a do hlavních rolí obsadil Jiřího Langmajera, Hynka Čermáka, Pavla Lišku a dětské herce.

Upoutávka na film Špunti na voděVideo: Bioscop CZ

 
Článek

Příběh z pera Marcela Bystroně se točil v exteriérech v Českém Šternberku, Soběšíně, Kácově, Vlašimi a v Praze a do kin vstoupí 13. dubna.

Jiří Langmajer, Hynek Čermák a Pavel Liška hrají tři chlapy, kteří si naplánovali pánskou jízdu, ale dětí se nezbavili. Jejich partnerky hrají Tatiana Vilhelmová, Anna Polívková a Jana Kvantiková, babičku a dědu Dana Syslová a Arnošt Goldflam.

Foto: Bioscop

Z komedie Špunti na vodě

Foto: Bioscop

Špunti na vodě

Ondra je tak trochu dobrodruh. Jeho přítelkyně Zlatica, která touží po dítěti, se najednou dozví, že on už jedno dítě má, a vypukne krize. Další páry na tom také nejsou nejlépe. Igor své ženě Nele (Tatiana Vilhelmová) slíbil rodinnou dovolenou, na kterou kvůli práci nemůže odjet, a Davidova manželka Alice (Anna Polívková) zjišťuje, že je její muž v domácnosti naprosto nepoužitelný. Naštvané ženy nechají partnery s dětmi a ti se vydávají na vodu.

Reklama

Výběr článků

Načítám