Hlavní obsah

Na posledním festivalu roku zahrají Slza, Sebastian, Sabina a další

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražské Retro Music Hall začal ve čtvrtek ve 13 hodin poslední letošní hudební festival. Jmenuje se Vánoční fest, potrvá do následujícího dne a na programu je deset vystoupení.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Slza je hlavním lákadlem Vánočního festu.

Článek

Přehlídku začala havířovská zpěvačka Vertonika Vrublová s kapelou. Vedle svých písniček zařadila i několik coververzí a svým výkonem nejenom mile překvapila, ale oslovila i několik desítek přítomných diváků.

„Očekáváme více než sedm stovek návštěvníků,“ řekl Novinkám.cz za pořadatele Artur Kaiser. „Kapacita sálu je tisíc lidí, takže vstupenky jsou v prodeji i přímo na místě.“

Vánoční fest se koná již počtvrté. „Začali jsme před lety v pražském Abatonu a po dvou ročnících tam jsme se přestěhovali do Retro Music Hall. Naposledy se festival konal v roce 2009. Vracíme se k němu tedy po delší době,“ vysvětlil Kaiser.

Mezi těmi, kteří se ve čtvrtek představí, jsou Slza, Sebastian, Vlasta Horváth, Atmo Music, Pavel Callta, Sabina, Medvěd 009 a další. Festival skončí v pátek 30. prosince v 1.15 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám