Hlavní obsah

Julia Roberts poprvé v seriálu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná americká herečka nikdy neměla stálou roli v televizním seriálu. Zdá se, že se o to poprvé pokusí v televizní adaptaci knihy Marie Sempleové Today Will Be Different.

Foto: Profimedia.cz

Julia Roberts

Článek

Autorka knihy už pracuje na scénáři a herečka chce seriál i produkovat se svou společností Red Om Films. Seriál si za svou dlouhou kariéru nikdy nevyzkoušela, pokud se nepočítají tzv. camea (jednou se mihla v seriálech Přátelé a Právo a pořádek). V poslední době už se jí moc nedaří dostávat v Hollywoodu hlavní role ve velkých trhácích a její filmy jako Svátek matek (2016) a Tajemství jejich očí (2015) bývají hodnoceny rozpačitě.

Today Will Be Different má být příběhem ženy jménem Eleanor Floodová, která si naplánovala zažít „nejlepší den svého života”, ale budoucnost se začne odvíjet úplně jinak.

„Jsem radostí bez sebe, že postavu Eleanor přivede k životu právě Julia Roberts, bude to zábavná jízda,” uvedla autorky knihy.

Zatím není jasné, kdo bude sérii režírovat, ani která televize jej začne vysílat.  Příští rok herečka oslaví padesáté narozeniny a má se objevit s Owenem Wilsonem, Mandy Patinikinem a Jacobem Tremblayem také ve filmu Wonder, což bude podle serveru IMDB dojemné drama o chlapci se zdeformovanou tváří, který se snaží zapadnout v nové škole.

Reklama

Výběr článků

Načítám