Hlavní obsah

Filmové premiéry: Rogue One: Star Wars Story, Inkarnace a Sladké sny

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Inkarnace je horor o posedlosti a jejím vymítání. Sladké sny jsou citlivým dramatem o vztahu syna a matky.

Trailer k filmu Rogue One: Star Wars Story Video: Falcon

 
Článek

Rogue One: Star Wars Story

Film vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol - ukrást plány Hvězdy smrti.

Rogue One: Star Wars Story, USA 2016, akční, dobrodružný, 133 min., režie: Gareth Edwards, hrají: Felicity Jonesová, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Mads Mikkelsen a další

Inkarnace

Trailer k filmu InkarnaceVideo: CinemArt CZ

Jedenáctiletý Cameron se náhle uzavírá v pokoji, mluví zvláštními pradávnými jazyky a vykazuje i další příznaky posedlosti. Jakmile to jeho matka zpozoruje, spojí se s odborníky z Vatikánu, kteří za chlapcem vyšlou specialistku, jež si na pomoc přizve Dr. Setha Embera. Ten při léčbě posedlých osob vstupuje přímo do jejich mysli a v ní čelí zosobněnému zlu způsobujícímu pomatení mysli.

Inkarnace, USA 2016, horor, 86 min., režie: Brad Peyton, hrají: Carice van Houtenová, Aaron Eckhart, David Mazouz, Matt Nable, Mark Steger a další

Sladké sny

Trailer k filmu Sladké sny Video: Film Europe

Příběh tajemství schovaného čtyřicet let v obálce. Příběh dítěte, které se stane dospělým a čelí největší myslitelné bolesti – ztrátě matky. Co ho ale zraňuje více: strach ze smrti, nebo strach ze života?

Sladké sny, Francie/Itálie 2016, drama, 134 min., režie: Marco Bellocchio, hrají: Bérénice Bejo, Valerio Mastandrea, Fabrizio Gifuni, Guido Caprino a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám