Hlavní obsah

Začalo natáčení páté řady Kanceláře Blaník

Novinky, Stanislav Dvořák

Politická satira Kancelář Blaník se po pauze vrací, první klapka nové řady seriálu padla v úterý 13. prosince. Bude se držet osvědčeného stylu humoru i hlavních postav, kterými jsou Tonda Blaník (Marek Daniel), asistent Žížala (Michal Dalecký) a sekretářka Lenka (Halka Třešňáková). Pátá řada série, která vzniká v koprodukci internetové televize Stream.cz a společnosti Negativ, bude mít 14 dílů a odstartuje už předposlední den letošního roku.

Foto: Havel Parkán

Nová řada Kanceláře Blaník

Článek

Kancelář Blaník patří k pořadům uznávaným kritikou a současně i k divácky nejoblíbenějším. Jednotlivé epizody budou tradičně ke zhlédnutí v pátečních předpremiérách na Facebooku a od soboty pak na internetové televizi Stream.cz.

„Vracíme se v nové sezóně v již tradičním konceptu. Nepřidáváme postavy, ani neměníme prostředí. Jednoduše se popáté budeme snažit, aby seriál Kancelář Blaník byl opět tou břitkou a především aktuální politickou satirou, kterou najdete jen u nás na Stream.cz,“ řekl šéfproducent internetové televize Lukáš Záhoř.

Foto: Petr Horník, Právo

Marek Daniel s textem v ruce a Halka Třešňáková s Michalem Daleckým v roli jeho podřízených nacvičují jednu ze scén seriálu.

„Úvodní díl s názvem Mikuláš zrekapituluje uplynulé měsíce a vystaví za ně politické reprezentaci účet. A o tom, že jim vše sečte bez servítků, myslím, není pochyb,“ naznačil scénář první epizody producent Milan Kuchynka ze společnosti Negativ.

Seriál Kancelář Blaník můžete přehrát kdekoli a kdykoli (i offline) také prostřednictvím aplikace Stream.cz v mobilech, tabletech, Smart TV značek Samsung a LG nebo v chytrých televizích s podporou technologie HbbTV.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám