Hlavní obsah

Nová alba: Pink Floyd, Michal Pavlíček nebo No Distance Paradise

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pink Floyd se připomínají kolekcí rarit. Původní verze je velký box s mnoha alby, my představujeme verzi s výběrem toho nejzajímavějšího. Za pozornost jistě stojí i druhé album olomouckých No Distance Paradise.

Článek

Pink Floyd: The Early Years

Foto: Warner Music

Nová alba

DvojCD raritních nahrávek britských Pink Floyd nabízí více než dvacet nevydaných písní včetně Vegetable Man a In The Beechwoods z roku 1967, přemíchané a předělané verze skladeb z filmu Zabriskie Point z roku 1970, sedm hodin dříve nezveřejněných živých audio nahrávek a další.

Michal Pavlíček: Kulatiny

Foto: Warner Music

Nová alba

Kytarista, skladatel a producent Michal Pavlíček oslavil letos v únoru šedesáté narozeniny více než dvouhodinovým koncertem v pražském Fóru Karlín. Záznam vystoupení vychází nyní na CD doplněný o DVD s dokumentem Srdeční záležitosti Michala Pavlíčka.

No Distance Paradise: Pieces

Foto: X-Production

Nová alba

Skupina No Distance Paradise je z Olomouce a od vydání svého debutu patří k nejzajímavějším na české scéně. Od indie rocku, jímž se prezentovala v minulosti, na novince Pieces přešla blíže k popu. Velmi chytrému, anglicky zpívanému, sofistikovanému.

Billy Barman: Dýchajúce obrazy

Foto: Slnko Records

Nová alba

Třetí album slovenské indierockové kapely Billy Barman dostalo název Dýchajúce obrazy. Formace na něm pokračuje směrem, kterým se vydala na prvních dvou albech. Pro novinku jsou charakteristické motivy svobody, volnosti, nevázanosti a zároveň neschopnosti s ní smysluplně naložit.

DNCE: DNCE

Foto: Universal Music

Nová alba

DNCE je kapela z Los Angeles, která je na světě teprve rok. Prezentuje se alternativním funk popem a vychází z nejlepších hudebních vlastností uvedeného stylu. Disponuje více hlasy schopnými se zapojit do interpretace, výsledkem je příznivá a zábavná kolekce.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám