Hlavní obsah

Skupina Zakázaný ovoce v klipu o Městě andělů

Právo, kul

Dva měsíce po vydání alba Díky vám!, které pražská kapela Zakázaný ovoce pokřtila na podzimním Alkohol.cz tour s kapelou Harlej, přichází s videoklipem k písni Město andělů. Pro natáčení zvolila jednu z nejkrásnějších pražských vyhlídek – ostroh zříceniny Baba. Kamery a střihu se ujal Jan Bláha ze studia Wariete. Novinky přinášejí klip v premiéře.

Videoklip k písničce Město andělůVideo: Zakázaný ovoce

 
Článek

Baskytarista Yaris k novému videoklipu říká: „Klip jsme nějak významně nešperkovali. Chtěli jsme zachytit syrové rušné ulice velkoměsta a příběh dvou lidí, ve kterém se najde mnoho z nás. Dnešní svět je tak šíleně nejistý a hektický a každý v něm hledá podvědomě svého strážného anděla, se kterým může to šílené tempo zvládnout lépe a plnit si společně sny. Přeju každému, aby si takového anděla našel.“

Hlavní roli v klipu ztvárnili kamarádi „neherci“ Tomáš Cibor, který zastává post kytaristy v kapele Resumé, a fotomodelka Niké Fotis. Celé nové album Díky vám! včetně Města andělů produkoval Hynek Toman ze Support Lesbiens.

„Ta písnička je specifická tím, že do poslední chvíle nikdo nevěděl, jak to celé dopadne. Dodělávala se jako poslední. Měl jsem sice základ hudby, ale dál si nevěděl rady. Odskočil jsem si na pár hodin ze studia, a když jsem se vrátil, Yaris měl napsaný text, Hynek melodie zpěvů, které zpěvák Mimi zvládl na jedničku, a na stole byl jeden z nejsilnějších songů desky nebo možná i vůbec. Přepadla mě z toho až husí kůže,“ dodává kytarista Štěpán Soukup.

V roce 2017 bude Zakázaný ovoce pokračovat v Díky vám! tour k nové desce a koncem roku se připojí k oslavám 25 let kapely Horkýže Slíže, kterou doprovodí na jejím halovém podzimním turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám