Hlavní obsah

Filmové premiéry: Pařba o Vánocích, Marguerite a Julien, Miluj mě, jestli to dokážeš

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další pokračování úspěšné filmové série Underworld má podtitul Krvavé války. Bláznivou komedii nabízí snímek Pařba o Vánocích. S mottem Sourozenecká láska mimo dobro a zlo jde do kin film Marguerite a Julien. Téma sexuálního života hendikepovaných lidí zkoumá dokument Miluj mě, jestli to dokážeš. Daniel Auteil hraje hlavní roli ve filmu Spravedlnost pro mou dceru.

Trailer k filmu Underworld: Krvavé války Video: Falcon

 
Článek

Underworld: Krvavé války

Film sleduje osudy upíří smrtonošky Selene, která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida a jeho otce Thomase musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť.

Underworld: Krvavé války, USA 2016, akční horor, 92 min., režie: Anna Foersterová, hrají: Kate Beckinsaleová, Theo James, Lara Pulverová, Tobias Menzies, Bradley James a další.

Pařba o Vánocích

Trailer k filmu Pařba o VánocíchVideo: Freeman Ent.

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta. Ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou…

Pařba o Vánocích, USA 2016, komedie, 116 min., režie: Josh Gordon, Will Speck, hrají: T.J. Miller, Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kate McKinnon, Olivia Munn a další.

Marguerite a Julien

Trailer k filmu Marguerite a JulienVideo: Film Europe

Moderní pohádka o touze, vášni, naději, lásce a smrti vypráví příběh sourozenců Marguerite a Juliena de Ravalet. Něžně se milovali už od dětství, ale jak rostli a dospívali, jejich náklonnost se měnila v nenasytnou, spalující vášeň. Společnost se ale takovému skandálnímu chování vzepřela a bez ohledu na jejich city je donutila k útěku.

Marguerite a Julien, Francie 2015, drama, 110 min., režie: Valérie Donzelliová, hrají: Anaïs Demoustierová, Jérémie Elkaïm, Fréderic Pierrot, Aurélia Petitová a další.

Miluj mě, jestli to dokážeš

Trailer k filmu Miluj mě, jestli to dokážeš Video: Artcam

Všichni chceme milovat a být milováni. Zdraví nebo nemocní, silní nebo slabí ... A jinak to necítí ani Adam a dva Tomášové, hendikepovaní mladíci, jejichž touha po ženské náruči zůstává nenaplněna. Spojuje je odhodlaný postoj vyjádřený větou „Když můžou všichni, proč ne my?“, racionální podpora matek a nesmírná dávka energie, kterou do naplnění svého plánu vkládají. Vydají se tedy na dobrodružnou cestu za vlastním uspokojením...

Miluj mě, jestli to dokážeš, Česko 2016, dokument, 63 min., režie: Dagmar Smržová, účinkují: Tomáš Pik, Tomáš Baxa, Adam Musil, Vladana Augstenová

Spravedlnost pro mou dceru

Trailer k filmu Spravedlnost pro mou dceruVideo: Bohemia Motion Pictures

V červenci roku 1982 dostává André Bamberski zprávu o smrti své čtrnáctileté dcery Kalinky, která trávila prázdniny v Německu u matky a jejího nového manžela doktora Krombacha. Brzy vyjdou najevo podezřelé okolnosti její smrti. Bamberski je přesvědčen o Krombachově vině. Zápas o jeho usvědčení bude trvat 27 let.

Spravedlnost pro mou dceru, Francie/Německo 2016, drama, 87 min., režie: Vincent Garenq, hrají: Daniel Auteuil, Sebastian Koch, Marie-Josée Croze a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám