Hlavní obsah

Nová alba: Wanastowi Vjecy, Bruno Mars nebo Michael Kocáb

Právo, Jaroslav Špulák

V tomto týdnu upozorňujeme především na nová alba skupiny Wanastowi Vjecy či horkou novinku zpěváka Bruna Marse. Za pozornost stojí i druhá sólovka Michaela Kocába nebo soundtrack k filmu Muzzikanti.

Článek

Wanastowi Vjecy: Alchymie

Foto: Wanastowi Vjecy

Novinka legendární české kapely se nese v obvyklém duchu její tvorby. Písničky mají rockovou jiskřivost, melodickou sílu a disponují osobitými texty. Kromě zpěváka a kytaristy Roberta Kodyma se na albu desce autorsky významně podepsal i Tomáš Vartecký.

Bruno Mars: 24K Magic

Foto: Warner Music

Albová novinka hudebníka Bruna Marse zve na divoký retro večírek, na němž se vzpomíná na velikány soulové a R historie, ať už jsou to James Brown, Michael Jackson, Barry Manilow nebo dvojka Jimmy Jam & Terry Lewis.

Různí: Muzzikanti

Foto: Petarda Production

V předstihu vyšly písničky z chystaného filmu Muzzikanti. Pod většinou velmi přesvědčivé a hitové melodie se podepsali Jaromír Nohavica, Peter Cmorik, Marta Jandová, Lešek Wronka, Markéta Konvičková a další.

Michael Kocáb: Abstract

Foto: Warner Music

Na svém druhém sólovém albu Abstract pracoval Michael Kocáb deset let. Je elektronické, klíčovou roli v něm hrají syntetické zvuky, jednotlivé kompozice jsou dlouhé a členité. Hosty jsou Radek Banga, Matěj Ruppert, Natalie Kocábová, Vladimir 518 a další.

Janek Ledecký: Sliby se maj plnit o Vánocích - 20 let

Foto: Supraphon

Letos uplynulo dvacet let od vydání vánočního alba Janka Ledeckého Sliby se maj plnit o Vánocích a 9 dalších. Nyní vychází album pod názvem Sliby se maj plnit o Vánocích – 20 let s novou grafickou podobou.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám