Hlavní obsah

Pohádky a romantiku nabídne na Vánoce i Nova

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční nabídka Novy se výrazně neliší od ostatních televizí. Pohádky, romantické hollywoodské filmy a komedie na nás o svátcích vyskočí ze všech kanálů.

Foto: Touchstone Pictures

Richard Gere a Julia Robertsová v Pretty Woman

Článek

Na Štědrý večer Nova chystá klasický „myší kožíšek“, tedy Princeznu se zlatou hvězdou a nechybí ani povinná romantika Pretty Woman. Česká pohádka Tři bratři v režii Jana Svěráka s Tomášem Klusem, Vojtou Dykem a Zdeňkem Piškulou přijde na řadu v pondělí 26. prosince večer.

Z dalších pohádek poběží například S čerty nejsou žerty, Obušku, z pytle ven, Mrazík nebo O statečném kováři a O zatoulané princezně, z novějších Čertova nevěsta nebo Z pekla štěstí 1 a 2 a Shrek.

Foto: Bioscop

Tomáš Klus ve filmu Tři bratři

Z české komediální klasiky bude k vidění Vesničko má středisková a Slavnosti sněženek, ale Nova zařadila i „nevánoční“ akční filmy Smrtonosná past 4, Specialista, Protiúder, Odstřelovač nebo Česká spojka.

Nova Cinema nabídne na Štědrý večer animovaný film Ukradené Vánoce Tima Burtona, odlehčenou atmosféru nabídne snímek Vánoční skřítek. Pro dospělé připravila filmy Tajemná řeka a Město nemrtvých nebo akční komedii Dostaňte agenta Smarta a fantasy Podivuhodný případ Benjamina Buttona s Bradem Pittem.

Nabídku České televize najdete zde, nabídku Primy zde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám