Hlavní obsah

Vojtek, Tofi, Jirešová a další v muzikálu z Gottových písní

Právo, Jaroslav Špulák

Hudební divadlo Karlín v Praze představilo herecké a pěvecké obsazení v rolích chystaného muzikálů Čas růží. Na tiskové konferenci také předvedlo, jak bude vypadat scéna a jaké kostýmy v muzikálu tvůrci použijí.

Foto: Petr Hloušek

Eva Burešová, která v muzikálu bude hrát Anetu, a Jan Kopečný, jenž ztvární Honzu, zazpívali na tiskové konferenci duet Cesta rájem.

Článek

V příběhu starého obrazu a velké celoživotní lásky, který budou doprovázet písničky z repertoáru Karla Gotta, se mimo jiné představí Josef Vojtek, Sagvan Tofi, Roman Tomeš, Jan Kopečný, Eva Burešová, Ivana Jirešová, Adéla Gondíková, Jiří Langmajer, Jaromír Nosek a další. V muzikálu se také objeví řada malých herců v dětských rolích.

Režisérem je Petr Novotný, scénář napsal Sagvan Tofi, scénu navrhl Daniel Dvořák, kostýmy Roman Šolc, hudebním dramaturgem je Ondřej Soukup a hudební nastudování má na starost Martin Kumžák.

Foto: Petr Hloušek

V muzikálu se představí i (zleva) Petr Dopita, Josef Vojtek, Markéta Procházková a Eva Burešová.

Patronem celého muzikálu je Karel Gott, který již dříve uvedl, že pro něj maluje obraz. K výběru herců do hlavních rolí řekl: „Tolik výtečných talentů na jednom místě, a všichni zpívali mé písně. Hned bych si s nimi zazpíval duet. A možná to také udělám, protože ne všichni mohli získat roli v muzikálu Čas růží.“

Tým, který muzikál chystá, nyní čekají zkoušky. Premiéry jsou naplánované na 16. a 17. března 2017.

Reklama

Výběr článků

Načítám